Anna Chihuahua Valper  

Er det virkelig trygt for valpen?

Jeg mottar mange henvendelser om prosessen med å sende en valp-individer ofte lurer på om det er trygt og hvordan det fungerer.
Blir han / hun ikke redd? Hvor lang tid tar det?
Vil det ikke være vanskelig for valpen å være helt alene i en kasse så lenge?
Slik forklarer jeg fraktprosessen til enkeltpersoner for å hjelpe dem til å føle seg mer trygge med prosessen med å få en valp

Sende en valp er veldig trygt: Se under detaljer

Å sende en valp av seg selv til et nytt sted lyder alltid grusomt og pinlig, men faktisk tror jeg det er vanskeligere for oss enn valpene. Med mine mange års erfaring med shipping, vet jeg for et faktum at alle valpene er godt tatt vare på. Så hvis du stopper og tenker på det, vil flyselskapene ikke forstyrre valpen (e) for frykt for søksmål og misnøye for kunden. Jeg tape valpen (e) mat- og foderinstrukser til toppen av kassen og legger frosset vann i kassen, så det vil gradvis tine ut for valpene og valpene blir tilbudt mat på turen.

Gjennomsnittlig flytur er ca 4 til 6 timer. Jeg spør alltid om forsinkelser eller layovers og vet nøyaktig tider og avganger av flyene, så jeg vet hvor pupa er og kan gi deg informasjonen også.

Puppen kommer fram samme dag som den sendes, vanligvis noen få timer. Jeg har en stor, fluffy seng med riflede aviser i kassen for hvalpen (e) å nestle inn og vanligvis en gris øre tygge (de elsker dem), og et leketøy eller sokk med mykt på det-for å hjelpe valpen føle seg trygg


Hva mates våre valper med?


Våre valper er hevet på Nutri Source små / mellomstore rasen Kylling og Rice Puppy en kvalitet 4-stjerners kibble solgt hos mange veterinærklinikker og dyrebutikker. Vi foreslår alltid bruk av en kvalitet vitamin 2 som vi har hatt gode resultater med, er NuVet og Pfizer Pet Tabs Plus. Valper blir også matet på den tørre valpematen. Vi foreslår at du får hvalpen til å matte dem om morgenen og om kvelden for å kunne overvåke når de må gå på potty. Du kan starte med 1 - 2 kopper mat hver gang - hvis de rydder opp maten, legg deretter litt mer til du kommer til riktig mengde mat som valpen din vil konsumere.

Vår helse garanti:


Vi tror ikke valpen din kan byttes ut, men vi tror at noen ganger smerten kan bli redusert i selskap med en annen furry venn. I det usannsynlige tilfelle av en valps død innen to år fra fødselen på grunn av genetikk, eller hvis valpen er funnet å ha medfødte eller arvelige forstyrrelser (innen to år) som påvirker valpenes helse, erstatter vi den Kjæledyr med en annen av tilsvarende verdi uten kostnad for deg. Dødsårsaken bør sertifiseres av en autorisert dyrlæge.

Unnlatelse av å gi valpen din med rettidig inokulasjon eller vanlig veterinærpleie, vil ugyldiggjøre denne garantien.