Anna Chihuahua Valper  

VELKOMMEN TIL ANNA CHIHUAHUA PUPPIES

Hvis du er ute etter en fransk bulldog valp eller hund, så har du kommet til rett sted! Vi er unike i å tilby verdens fineste franske bulldogger og valper. Dette er vår lidenskap og vi vil dele vår lidenskap med verden! Hvorfor velge Frenchies? Vi startet som en familiedrevet lidenskap i 1998. Vi er stolte og glade for å ha muligheten til å gi spesiell kjærlighet til en av våre vakre toppkvalitets valper til alle slags familier og personer. Vi har hatt muligheten til å møte noen veldig interessante og berømte personligheter. Vi er 100% sikre på at du vil bli forelsket i våre luksuriøse valper og vår 5-stjerners service. Vi går utover for våre kunder, og vi er stolte av å gjøre det. Ta gjerne kontakt med oss ​​og ta en avtale for å besøke våre flotte valper. Valpebehandling Hvis du aldri har hatt noen erfaring med en liten valp, anbefaler vi sterkt at du leser vår side, Valpebehandling. Informasjonen vil gi deg grunnleggende kunnskap og forståelse om hvordan du skal ta vare på en liten valp. Hva kommer med våre valper?


Hver valp følger med en valppakke som inkluderer; Leketøy, valpebehandling, panneputer, mat, generasjonsbevis og vaksinasjonskort. Våre valper inkluderer også livstidsstøtte og et sinn i ett års helsegaranti.
Våre Rottweiler valper er en del av vår store, lykkelige familie. De elsker å besørge ender og geiter, pluss de følger godt med kattene. Det er mange aktiviteter for alle å nyte. De har veldig unike personligheter som du ikke kan hjelpe, men forelske seg i! Disse storslåtte hundene vil stjele hjertet ditt med sine komiske antics og søte personligheter. Ta en titt og hold på hjertet ditt. Å være oppdratt av en så stor, omsorgsfull og kjærlig familie sørger for riktig sosialisering og trening. De utvikler personligheter akkurat som en person ville. Vi tar så mye stolthet i hver og en av våre Rottweiler valper.  Tel : 23965899  


Nordland Bodø ,Bodø 1816


Email : info@annachihuahuapuppies.com

Hva gjør oss så spesielle. 

Jeg er veldig stolt av hvordan vi reiser våre valper. De er så delikate og skjøre, eksepsjonelle og spesielle. Vi låser dem ikke i bur og glemmer dem. Vi ignorerer dem ikke før de er klare til å gå til et nytt hjem. Vi elsker våre valper og har så mye moro med hvert søppel. Mine barn gråter hver gang en går igjen! Når et søppel forventes, holdes moren i sin sengekasse i rommet med oss ​​mens vi overvåker nøye hennes handlinger, temp og humør. Når hennes temp faller, eller hennes handlinger forteller oss at hun er tett, blir hun flyttet inn på toalettet med en spesiell leverings seng lined med rene valpeklosser. Valpeblader endres etter hver hvalps fødsel for å sikre at valpene holdes rene og sanitære. Om sommeren driver vi vår luft slik at vårt hjem ikke blir varmt og for hundene. Fersk mat og vann er der for henne, og en valpepute blir satt ut 'bare i tilfelle' hun kan ikke vente med å gå utenfor. Det gjør dem sterkere, vennligere, mer utgående, selvsikker, og gjør overgangen til ditt hjem enklere siden alt de trenger for å bli vant til er din nye familie! Kenneled hunder får ikke dette. Jeg håper du liker nettstedet vårt. Hvis du har noen forslag til hvordan jeg kan gjøre det bedre, er du velkommen til å gi meg et notat. Jeg er alltid åpen for tilbakemelding.