Anna Chihuahua Valper  

Garanti

Vi er stolte av at vårt forhold til deg ikke slutter når du tar hjem en valp fra oss. Som en samvittighetsfylt oppdretter, erfarne valprådgivere og dø-harde valpelskere, vil vi gjerne tro at ingenting kan gå galt med valpene våre. Imidlertid er visse ting aldri i vår kontroll. En valps helse er avhengig av mange faktorer som genetikk, mosjon, mat og næring og generell pleie. Hvis noe går galt, prøver vi alltid å hjelpe, ofte selv når vår garanti ikke dekker det. Selv om vi kanskje ikke kan garantere at valpen aldri vil få et helseproblem, garanterer vi at vi vil gjøre vårt beste for å sikre at ditt nye familiemedlem er sunn! 


Vår helse garanti:

=>   Vi tror ikke valpen din kan byttes ut, men vi tror at noen ganger smerten kan bli redusert i selskap med en annen furry venn. I det usannsynlige tilfelle av en valps død innen to år fra fødselen på grunn av genetikk, eller hvis valpen er funnet å ha medfødte eller arvelige forstyrrelser (innen to år) som påvirker valpenes helse, erstatter vi den Kjæledyr med en annen av tilsvarende verdi uten kostnad for deg. Dødsårsaken bør sertifiseres av en autorisert dyrlæge.

=>    Ved død av en valp, på grunn av genetikk, etter ti års fødsel, vil vi gi en kreditt på 70% av den opprinnelige kostnaden mot kjøp av en erstattet valp av tilsvarende verdi. Dødsårsaken bør sertifiseres av en autorisert dyrlæge.
Hva vi trenger fra deg:
Ingenting gleder oss mer enn å vite at vi var i stand til å bringe en sunn, lykkelig valp til deg. Vi søker etter din hjelp for å sikre at valpen din forblir frisk. Her er noen tiltak som vil hjelpe:

=>   Send oss en kopi av undersøkelsen (medisinsk rekord) innen 2 virkedager etter mottak av valpen din. Undersøkelsen må utføres av en autorisert veterinær. Valpen din kommer med oppdaterte, aldersrelaterte vaksinasjoner, så sørg for at du ikke vaksinerer innen de ti første dagene du mottar valpen din.

=>    Daglig helsetjenester og vedlikehold av kjæledyret ditt, inkludert alle anbefalte immuniseringer og undersøkelser.

=>    Mens vi deformerer og vaccinerer valpen din til avreisedato, vil vi gjerne fortsette ordentlig avmasking og gjennomføre vanlige eksamener opp til 16 uker eller mer (eller som anbefalt av veterinæren).

Unntak fra vår garanti:

=> Vi kan ikke garantere disposisjon eller temperament, konformasjon, størrelse, vekt, farge, merking eller avlsevnen til den nye valpen din.

=> Ingen erstatning vil bli gitt hvis raser som er kjent for å være utsatt for hoftedysplasi, er overvektige.

=> Manglende levering av valpen med rettidig inokulasjon eller vanlig veterinærpleie vil ugyldiggjøre denne garantien.

=> Denne garantien dekker ikke eventuelle kostnader forbundet med spaying eller neutering, inkludert undescended testes.